Loading...

Welkom bij Aikido Centrum Woerden

Woerden 2017-11-03T15:26:49+00:00

Locatiegegevens:

Plaats: Woerden

Adres: Kallameer 2 in de Regenboogschool

Lesdag: maandag, woensdag en vrijdag (zie lestijden)

Doelgroep: vanaf 5 jaar en ouder (op deze locatie ook de speciale doelgroep: Aangepast sporten)

Docenten (meerdere lesdagen in de week): Agnes Oen, Bas Smeulders, Benjamin Langendoen, Danny de Wekker, Jedinja Jansen, Lucien Petra, Martijn Bakker, Peter van Lier, Ron Smit en Veronique Donia Nota.

De lessen op de hoofdlocatie in Woerden worden voornamelijk verzorgd door de hoofdinstructeur Peter van Lier (1966). Hij is vierde dan aikikai aikido en beoefent sinds 2002 met veel energie en plezier Aikido bij Marc Jongsten (6e dan) van Aikido Centrum Leiden. In 2006 behaalt hij zijn zwarte band (shodan) in Amsterdam bij Wilko Vriesman, technisch directeur van de Dutch Aikikai Foundation, erkend door de Aikido Hombu dojo in Japan en ontvangt hij zijn eerste diploma: Aikikai Aikido Instructeur vanuit deze federatie.

In 2007 richt hij de nieuwe vereniging Aikido Groene Hart op met als eerste locatie in Woerden. Al gauw weet hij een fijne groep mensen om zich heen te verzamelen. Hiermee ontstaat voor hem de mogelijkheid om zijn passie voor met andere mensen op regelmatige basis te kunnen gaan delen en besluit hij de locaties van de vereniging verder uit te breiden. In 2009 richt hij het bedrijf Aikido in Company op om het aikido gedachtegoed over te dragen aan het bedrijfsleven, welzijn en het onderwijs.

In 2010 kiest hij om als full-professional verder te gaan met aikido, waarbij hij afscheid neemt van zijn functie programmamanager in het bedrijfsleven. Medio 2011 slaagt hij voor zijn Rijkserkende diploma Leraar Martial Arts. Sinds 2011 is Peter lid van het Gilde team van de Dutch Aikikai Foundation en per 2013 is hij gildelid van de Stichting Bedrijfsaikido Nederland. In 2014 wordt Peter tijdens de Algemene Ledenvergadering van de bond Aikido Nederland tevens benoemd tot de nieuwe opleidingscoördinator.

‘Krijgskunst voor zelfontplooiing’

Probeer een gratis proefles!